Borås Truckservice ser positivt på NetOnNets nya lagersatsning i Borås

14 June 2013

I början av månaden säkrade NetOnNet ett hyreskontrakt på en 33 000 kvm lagerfastighet i Visättra i Borås. Det tycker Borås Truckservice är jättebra. De tror att NetOnNets utökade verksamhet ska leda till fler och bättre arbetsmöjligheter inom den lokala lagerbranschen, och även att företaget kommer kunna erbjuda en väg in i yrkeslivet för unga i området.

Borås Truckservice arbetar med försäljning, uthyrning och reparationer av lagerutrustning som truckar och hjullastare. Men de erbjuder även truckutbildning på alla nivåer, och hoppas att NetOnNets nya lager ska göra fler intresserade av att skaffa sig ett riktigt utfärdat truckkort.

- Som truckförare arbetar man med kraftfull utrustning och ofta med tunga laster. Därför är det viktigt att all personal vet om hur man hanterar maskinerna på ett säkert sätt, säger en talesperson från Borås Truckservice.

På företagets hemsida kan man läsa mer om deras visioner samt synpunkter för säkra utbilningar:: http://www.borastruckservice.se/utbildning/